|
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
|
З настанням теплого періоду зростає вірогідність захворювання кишковими інфекціями. Щоб запобігти їм, перш за все дотримуйтесь правил особистої і колективної гігієни:
перед кожним прийомом їжі мийте руки з милом;
овочі, фрукти перед вживанням мийте проточною водою;
запобігайте забрудненню харчових продуктів, не забувайте про їх термічну обробку;
не купуйте продукти харчування на стихійних ринках, сумнівної якості та без санітарного дозволу;
розливне молоко обов'язково кип’ятіть;
користуйтесь водою тільки з перевірених джерел як для пиття так і для приготування їжі, миття посуду;
при перших же ознаках захворювання (понос, блювання) звертайтесь за медичною допомогою.
бережіть своє здоров'я і життя!
При використанні матеріалів посилання на Управління обов'язкове
Copyright © 2004.Усі права захищені.